Евроинс отваря ликвидационния си център в Люлин

25 Април 2020 11:17
Евроинс отваря ликвидационния си център в Люлин
„Евроинс“ възстановява работата на ликвидационния си център в столичния квартал „Люлин“ от понеделник, 27 април, съобщиха от застрахователното дружество.

Работното време ще е от 10 ч. до 15:30 ч.

От началото на извънредното положение в България заради епидемията от коронавируса Covid-19, за територията на София функционираше ликвидационният център в централния офис на „Евроинс“, на бул. „Христофор Колумб“ 43 (близо до летище „София“). Той продължава своята работа, всеки делничен ден от 9 ч. до 16 ч.

От застрахователната компания отново призовават своите клиенти предварително да си уговорят време за посещение в ликвидационните центрове, като се свържат по телефон или имейл със служител на дружеството, за да се избегне натрупване на повече хора пред офисите.

За центъра в “Люлин” координатите са тел. 02/4895494 и email: likvidacia1@euroins.bg, а за този на бул. “Христофор Колумб” - 02/9651 512, 02/9651 511 и email: likvidacia@euroins.bg

Заради мерките за безопасност във връзка с Covid-19, компанията въведе гъвкаво работно време на офисите си в София и в страната, като в същото време удължи срока за предявяване на застрахователни претенции с изключение на рисковете „Кражба“, „Грабеж“ и „Пожар“.
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ