Silentbet представя: Най-популярните слот игри на EGT от серията Power

02 Април 2021 21:35
Silentbet представя: Най-популярните слот игри на EGT от серията Power
EGT е добре познато име на световната сцена за онлайн хазартни игри с реални пари. Може би, за някои от вас това ще бъде новина, но всъщност, Euro Games Technology, е българска компания. Завидната й история и професионален път стартират през 2002 година и от тогава до този момент EGT радва хиляди фенове на дигиталните хазартни продукти с десетки нови продукти на година. Една от последните серии на българския разработчик, базиран в столицата София, е Power серията, в която, определено, има заглави, заслужаващи вашето внимание и интерес.

Подробности за Power серията от EGT

EGT представи на международната аудитория чисто нова серия от игри в различни жанрове съвсем наскоро. Става въпрос за Power серията. В нея ще намерите заглавия от категориите на слот игрите, както и настолните игри, включително интересни Блекджек, Бакара и Рулетка формати. Безспорно, нещото, което обединява всички тези интересни нови предложения от българския разработчик, е използването на чисто нови кабинети и уникалнa пълна HD картина с невероятно добро качество. Идеята на EGT е да създаде максимално интуитивни за потребителите хазартни продукти и Power серията, категорично, се справя със задачата. Слотовете обаче си остават най-търсените игри от EGT. И Power селекцията от продукти не прави изключение в тази насока.

Слот игрите от Power серията от EGT, които да тествате още днес

В Power серията от EGT ще се сблъскате с над 100 нови слот заглавия. Те са разделени на няколко категории в зависимост от своя жанр и вътрешни технически характеристики. В обобщен план виждаме, че българският разработчик се е стремил да постигне максимално разнообразие при диверсификацията на слот предложенията. Ето защо буквално всеки запален слот играч, със сигурност, ще успее да намери нещо подходящо за себе си в тази категория на Power серията. По-долу ще ви изброим кои слот заглавия, според нас, си струват най-много да опитате възможно най-скоро:

· 40 Super Hot от EGT. Като класическа слот машина с плодове тази игра ще ви зарадва с познатите отличителни белези на жанра, но и с доста модерна графика. В тази игра ви очакват 40 печеливши линии, както става ясно и от името й, а също така и добра възвращаемост на инвестицията, близо 96%, цели 5 рила и доста специални символи, с които да грабнете максимални награди в слота.

· Tropical Beauties. В компанията на екзотични красавици в тази игра ще се сблъскате с 4 позиции на риловете, които общо тук са 5, 40 фиксирани линии и множество бонус опции, в това число безплатни врътки и двойни символи. Топ печалбата в тази слот игра е залогът ви, умножен по 200.

· 20 Charming Joker. Класическата слот игра с казино тематика ви отвежда на бързо, но доста печелившо приключение из 20 фиксирани линии и множество разпръснати специални символи, както и супер бонусната опция Just Reel Game, която ще ви изненада подобаващо, ако я улучите. Тази игра е със средна волатилност, а максималната й възможна печалба е равна на вашия залог, умножен по главозамайващите 1 000 пъти.

· 40 Lucky King. Нека не ви подвежда името на играта, защото и тук темата е плодова. Печалбата в тази игра отново е вашият залог за линия умножен по 1 000. Тази слот машина е с 5 рила и 4 позиции на риловете, а линиите са фиксирани до 40, както любезно ви подсказва и заглавието.

Така представените от нас слотове от серията Power на EGT, разбира се, е доста малка, почти незначителна част от огромната селекция, която българският разработчик ви е подготвил. Не подценявайте и игрите от останалите категории от категориите игри на маса и игри с карти дори да сте най-запаленият фен на слотове. И в тях има на какво да се насладите!
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ