Лесни системи, които можем да използваме в Bwin залози на спорт

06 Април 2021 19:58
Лесни системи, които можем да използваме в Bwin залози на спорт
От много години насам онлайн букмейкърите ни предлагат огромен избор от спортни събития с пазари за залози и то на всяка точка на планетата, стига да разполагаме с добър интернет и устройство. С технологичния напредък, онлайн платформите подобриха възможностите си и направиха онлайн залозите да бъдат достъпни дори и да гледате събитията на живо където и да сте.

Един от най-популярните и ползващи се с доверие онлайн платформи за залози е Bwin, например е направила своя достъп лесен и удобен- само с няколко клика.

В специалната секция Bwin спортни залози, например може да се насладите на предавания на живо, отлични коефициенти, различни пазари, възможности за затваряне на залог и други допълнителни екстри.

Хубавото е, че в bwin спорт можете да разчитате и на различни бонуси и промоции. За да е удоволствието пълно все пак е нужно и да сме печеливши в нашите залози. Ето няколко лесни за изпълнение съвети и системи, които преспокойно се прилагат в спортните залози на bwin.

Опростявайте нещата
Не е нужно да изпадате в сложни размисли и схеми, да търсите „под вола теле“, да се поддавате на конспиративни мнения преди двубоите. Всичко е сведено до конкретни цели, които си поставяме относно печалбата, избор на ограничен брой първенства и отбори, избор на най-добрия пазар, разучаване на статистика, новини и тенденции. Вярно е, че за големите печалби са нужни сложни комплекси от действия, стратегии и системи, но вие можете да следвате простичкото правило – малки, но редовни печалби, а те се достигат с простички действия, които описахме.

Търсете коефициенти, които си заслужават риска
Както споменахме, в bwin спорт вие можете да намерите отлични коефициенти, но разбира се има и такива, които са предложени с оглед на изявен фаворит в мача. Тези така наречени „сигурни мачове“ крият в себе си и достатъчно голям риск, който вие трябва добре да прецените. При залагане на коефициент 1,25 например е ясно, че ще получим добър маржин от 25% от инвестицията си, но дали наистина си заслужава риска и дали е толкова сигурна победата, трябва да разберем ние чрез статистика, новини и трезва преценка. От друга страна е много изкушаващо да заложим на пазар с коефициент 2, просто удвояваме залога си и банката ни ще е с добра сума в нея, но само ако спечелим естествено. Залозите на коефициент 2 и около 2 се препоръчват в редица стратегии за залози, ние ви съветваме да огледате добре статистика, новини и тенденции около събитието и тогава да изберете да заложите или не. Съсредоточаването върху ограничен брой отбори, които да следите би ви дало много добра увереност и знания, така че залога ви да е успешен.

Фаворитите обикновено бият
Споменахме по-горе, че при изявен фаворит в даден двубой, то и коефициента за негова победа ще е около 1,25 – 1,30. Малък коефициент, съществуващ риск, но все пак фаворитите по-често бият, отколкото падат. Просто трябва добре да разгледаме статистика и новини преди всеки двубой и да не пропуснем контузия на ключов играч или проблеми от финансово или емоционално естество. Освен статистика на двубоите, ние трябва да имаме поглед и върху тенденцията на резултатите на двата тима през последните 4-5 мача, месец или сезон. Често в Bwin спорт вие ще намерите и приятелски срещи, в които единия тим е сериозно европейско име, а другия е сравнително неизвестен. Коефициентите е ясно как ще са в полза на фаворита, но при приятелски срещи внимавайте много. Често тогава в игра се пускат играчи, които рядко са титуляри, младежи, попълнения в пробен период. Играчите внимават и за контузии и не се хвърлят много в единоборство. Бъдете внимателни.

Залозите на различни спортове ни дават допълнителни емоции, усилват заряда, дават ни възможност и за печалби. Бъдете внимателни и трезви при избора си на залог, не се подавайте на загубите и знайте кога да спрете. Правете всичко простичко и за удоволствие. Ако усетите и най-малкия признак за пристрастяване към големи залози, не се колебайте да потърсите помощ от институции за борба с хазартната зависимост.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ