Знаете ли какво представлява фентъзи футболът?

24 Май 2021 09:53
Знаете ли какво представлява фентъзи футболът?
Ако искате да се вживеете в ролята на футболен мениджър, да привличате футболисти в отбора Ви, и да се опитате да го изведете на челни позиции в класирането, то тогава предложението за фентъзи футбол в сайта за залози на Palms Bet със сигурност ще Ви допадне. Най-хубавото е, че Вие можете да ръководите собствен отбор, и да печелите пари от него, а как става всичко това ще разберете, ако прочетете тази публикация, която посветихме на специалната игра в Палмс Бет.

Какво е фентъзи футбол и как се играе?
 
Ако отворите букмейкърския сайт на Палмс Бет и кликнете на фентъзи футбол, ще можете да сформирате собствен отбор, и да го ръководите. Участие в състезанието взимат от 5 до 15 състезателя. Вие имате възможност да изберете с каква продължителност да бъдат мачовете и колко често да се играят. Всичко свързано с виртуалния Ви отбор, зависи само и единствено от вас.

Бюджетът за привличане на футболисти, зависи от това, как ще представи вашият тим в мачовете. Вие се изправяте срещу други опоненти, които залагат в сайта и имат свои футболни отбори. В края на всеки мач Вие в ролята си на мениджър ще получавате виртуални точки. След като си изберете лига, в която да играете, е нужно да заложите най-малко 5.00 лева и най-много 500 лева. Поставяйки залога Ви отборът вече може да играе в лигата, която сте си избрали предварително.

Какви са паричните награди във фентъзи футбола?

Вашата печалба зависи най-вече от избраната стая към всяка лига. В случай, че си изберете стая, в която максималният брой участници е равен на 10, то тогава при успех в лигата ще Ви донесе 80% от общия събран награден фонд. В стаите, които няма ограничение на участниците, наградата е на стойност 50% от събраните пари, а при стаите, които играете един срещу друг взимате 90% от събраната парична награда. Това са възможните атрактивни печалби в букмейкърския уебсайт.

Разбира се, освен фентъзи футбол, се предлагат и страхотните Palms Bet бонуси за България, които можете да откриете, след като влезете в сайта на оператора и потърсите промоциите. На ваше разположение са начален бонус за спорт или казино, възможност за спечелване на огромния спортен джакпот от 500 000 лева и какви ли още не съблазнителни награди. Ето защо, именно този бранд е толкова популярен в страната към наши дни и се радва на голямо внимание от страна на феновете на залаганията.

Обобщителни думи за фентъзи футбола на Palms Bet
 
Наистина е страхотно, че можете да влезете във виртуални лиги, където да демонстрирате вашите мениджърски качества, и да противопоставите отбора си срещу други участници. На този етап само Палмс Бет предлагат подобен тип възможност в сайта си за залози. Виртуалните футболни двубои са много атрактивни, така че със сигурност ще Ви допаднат, а можете да спечелите и немалко пари, ако късметът бъде на ваша страна. Разделяме се, като Ви пожелаваме успех, и се надяваме, че вашият отбор ще се представи достойно във фентъзи футбола, който крие наистина много интересни моменти. Стискаме ви палци и вярваме, че тази публикация е била полезна за вас
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ