Какво представляват спортните джакпоти?

28 Май 2021 11:14
Какво представляват спортните джакпоти?
В света на онлайн букмейкърите, се предлагат най-различни бонуси и промоции, които карат потребителите да залагат повече на любимите си спортове. Прави впечатление, че някои компании пускат и щедри джакпоти за познаване на определен брой спортни срещи. За една такава оферта на оператора Palms Bet ще стане въпрос по-долу в тази статия. Как се печели спортен джакпот, каква сума може да бъде спечелена и всичко интересно, четете по-долу.

Какъв спортен джакпот предлагат от Палмс Бет?
 
Лицензираният хазартен оператор предлага спортен джакпот в сайта си, на стойност 500 000 лева, който може да бъде спечелен, ако познаете резултатите на 15 мача. Това е едно чудесно предложение, което не бива да се изпуска, вижте тук всичко за Palms Bet бонуса „Спортен джакпот“, както и за останалите оферти на букмейкъра. За да не сме голословни обаче, ще разкажем повече за начина, по който можете да спечелите умопомрачителния джакпот.

На първо време, е нужно да сте регистриран клиент в Палмс Бет, а след това да отидете на секцията „Джакпот“ от основното меню. На вашето внимание ще бъдат представени 15 футболни срещи от различни точки на Европа и света. За да спечелите джакпота, е необходимо да дадете правилни прогнози за всички петнадесет двубоя, които присъстват в готовия фиш. По-хубавото е, че дори да не познаете всички мачове, има утешителни парични награди за правилно прогнозиране на 13 или 14 мача, като и тук сумите са наистина страхотни.

Как се печели джакпота и колко трябва да заложа?
 
Джакпотът на Палмс Бет ще бъде спечелен, след като прогнозирате победа на домакин, равен резултат или победа на гост за общо 15 мача. Сумата, която ще получите е 500 000 лева. Ако познаете 14 мача ще грабнете 10 000 лева, а при 13 познати срещи взимате 2 000 лева. Фиксираният залог тук е 1 лев, така че не е необходимо да правите големи парични залози.

Тук трябва да се има предвид, че ако повече от 1 участник е познал всички петнадесет двубоя, то тогава сумата на джакпота (500 000 лева) ще бъде разпределена равномерно на печелившите играчи. Правилата са много прости и ясни, а повече за тях ще научите, след като влезете в секция „Промоции“ в Palms Bet, а след това кликнете на оферта „Спортен джакпот“.

За да видите резултатите от 15-те мача, е нужно да цъкнете на секцията „Резултати“, след като и последната среща завърши. По този начин ще разберете, дали печелите голямата награда. Разбира се, не бива да забравяте и утешителните печалби, за които Ви споменахме по-горе.

Защо спортните джакпоти са толкова търсени?

Джакпотите в букмейкърските сайтове се радват на голям интерес, тъй като Ви позволяват да спечелите много пари с минимален залог. Ако ви бива във футболните прогнози, то тогава със сигурност ще имате шанс да станете много по-богати. Лесните условия са в основата на големия интерес, пък и защо да не изпробвате късмета си, ако смятате, че работи на ваша страна. В тази публикация научихте къде можете да намерите спортен джакпот и каква награда Ви очаква, а сега ви стискаме палци по пътя към успеха, и се надяваме, че той ще дойде при вас.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ